pilot Delft Technology Park

 

Komend voorjaar start een pilot met Iwheels, kleine elektrische voertuigen. In het Delft Technology Park  zijn al verschillende elektrische vervoermiddelen, zoals E-scooters en E-bikes - beschikbaar, maar die worden nog weinig gebruikt. In de pilot verleiden we werknemers met de fun en het gemak van Iwheels de auto te laten staan voor zowel woon-werkverkeer als werkritjes in en om Delft ?

 

Vanwege de drukte op de uitvalwegsweg N470 naar de nabije A13 of A4 wil het Gebiedsfonds Delft Technology Park  alternatieven voor de auto stimuleren. Zowel voor woon-werkverkeer als voor ritjes op het Delftechpark  is de auto veruit favoriet. Logisch vanwege het beperkte openbaar vervoer. Veel werknemers kiezen ook dagelijks voor de auto naar het werk, omdat ze die auto af en toe overdag nodig hebben voor een werkrit in Delft of Den Haag. De beschikbare elektrische scooters en fietsen worden dan niet vaak gekozen.

Hoewel Station Delft Zuid  maar 2 kilometer verder ligt, biedt het geen last mile voorziening voor DelfTechPark.  Opvouwbare Iwheels kunnen wel een oplossing voor the last mile  bieden. Met een living lab Delft Zuid  maken bedrijven en medewerkers kennis met Iwheels. Dit als onderdeel van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Iwheels passen bij het innovatieve imago, de techbedrijven zijn sneller en beter bereikbaar én Iwheels geven meer fun.